Maak je klaar voor de Alpha Film Series, een moderne en aansprekende manier om je deelnemers mee te nemen op een wereldwijde zoektocht naar de kern van het christelijk geloof. De serie filmpjes is kort en afwisselend en biedt Alpha-deelnemers een boeiende en interactieve kijkervaring. De afleveringen zitten boordevol verhalen en interviews van over de hele wereld. Het is een Netflix-achtige Alpha-serie, de filmpjes zijn eigentijds en hebben een geweldige kwaliteit. Zo heb je Alpha nog niet eerder gezien!

Alpha geven - aansprekender en makkelijker dan ooit!

De Alpha Film Series maakt Alpha geven makkelijker dan ooit. Alles wat je nodig hebt zijn: twee enthousiaste leiders, lekker eten, een tv of beamer, werkboekjes en natuurlijk deelnemers. Hierdoor kun je Alpha ook eenvoudig geven op nieuwe, creatieve locaties zoals: je huiskamer, de voetbalkantine, je bedrijf, een café, enz.

Kijk naar een aflevering

Alpha Film Series

De Alpha Film Series brengen je inspirerende verhalen en interviews van over de hele wereld, gecombineerd met pakkende illustraties en animaties.

Alpha Youth Film Series

De Alpha Youth Film Series zijn gefilmd over de hele wereld en zo ontworpen om jongeren en studenten te betrekken in gesprekken over het leven, het geloof en over Jezus.

De filmpjes zijn gratis!

Alle afleveringen zijn na registratie van je cursus gratis te bekijken en te downloaden, je kunt ze vinden bij 'mijn downloads'.