Vraagt u zich weleens af of er meer is tussen hemel en aarde? Loopt u met levensvragen rond? En bent u benieuwd naar de christelijke kijk op dit soort vragen? Dan is Alpha – Senioren echt iets voor u.

 


Wat is Alpha – Senioren?

Alpha – Senioren is speciaal bedoeld voor mensen vanaf 65 jaar. In tien bijeenkomsten (en een dagje weg) gaat u op een heldere en aansprekende manier in gesprek over thema’s rondom het christelijk geloof, zoals:
  • Wie is Jezus?
  • Hoe leidt Gods ons?
  • Bidden: waarom en hoe?
Iedere bijeenkomst begint met een eetmoment (ontbijt, lunch of taart). Vervolgens is er een inspirerend praatje, waar u over doorpraat met andere deelnemers in een vaste kleine groep.

 


Waarom Alpha – Senioren?

‘Ik ben blij met een Alpha speciaal voor Senioren. Je zit toch in dezelfde levensfase. Je denkt inmiddels op een andere manier na over het leven, zo in ‘de avond van het leven’. Je deelt dezelfde generatie, dingen die gebeurt zijn. Dat is toch anders.’
Op Alpha – Senioren gaat u op een ontspannen en vrijblijvende manier met generatiegenoten in gesprek over levensvragen. U herkent uzelf in elkaars verhalen en maakt nieuwe contacten.