Dat was het dan! De trainingsdag van 10 februari 2018, in samenwerking met de broeders en zusters van Alpha Nederland, zit er op! We kijken met veel plezier terug naar deze dag waarin het gevoel van verbondenheid en passie voor Jezus triomfeerde.

We waren gezegend met een mooi aantal aanwezigen, die stuk voor stuk enthousiast waren over de verspreiding van het goede nieuws in Vlaanderen. Heerlijk om te zien hoe Jezus leeft in de harten van ons allemaal, over de denominaties heen. Samen zijn we werkelijk één!

Los daarvan, konden we rekenen op het enthousiaste gevolg van Alpha Nederland. Gewapend met veel kennis, zowel in theorie als praktijk, maar vooral met veel geestelijke bevlogenheid, hielpen ze ons om deze dag tot een succes te maken.

En dit was maar een begin… We kijken enorm uit naar wat er nog gaat gebeuren de komende tijd!

Nieuwe cursussen die gegeven zullen worden, zowel tot opbouw van de kerk als tot uitbreiding van de kerk. Meer mensen die uitgenodigd worden om aan Jezus’ tafel te komen eten en drinken. We kijken uit naar de verandering van gezinnen, wijken, dorpen… Ja, we kijken zelfs uit naar een ander Vlaanderen!

Aan alle aanwezigen; van harte dank! We bidden mee voor een periode van groei en openbaring, een tijd van rust voor vele zoekenden.


Geef een reactie