Deel leven, geloof, hoop en Jezus

Mensen hunkeren naar hoop, doel en betekenis. Een gift aan Alpha kan iemand helpen dit te vinden door een relatie met Jezus.

Dit is een tijd van verwarring

We hebben allemaal de impact gevoeld. Meer dan ooit zijn mensen op zoek naar antwoorden op de grote vragen van het leven. Ze zijn hongerig naar verbinding, liefde, hoop en vrijheid.

Wij weten dat wat de vijand kwaad wil doen, God ten goede gebruikt. Wij bespeuren een grote kans – op dit moment is de Heilige Geest krachtig aan het werk in de levens van mensen en mobiliseert de kerk om in opstand te komen.

Door Alpha te steunen wordt je deel van het ongelooflijke verhaal van God die zijn kerk wereldwijd bouwt. Je wordt deel van het zien van mensen die de transformerende liefde van Jezus ontmoeten.

Bekijk ‘Wat is Alpha’ om de impact van Alpha tot nu toe te zien.

“Alpha heeft alles voor me veranderd. Mijn zelfvertrouwen is gegroeid, het is verbazingwekkend. Ik pak de hele tijd mijn Bijbel. Als je me vorig jaar had gevraagd of ik een Bijbel zou hebben…nee! Maar sinds ik Alpha doe, noem ik mezelf een christen.”
– Jodie, Alpha Online Gast, April 2020

Geef aan Alpha en help de kerk miljoenen mensen te bereiken en hen kennis te laten maken met een persoonlijke relatie met Jezus. Uw donatie zal gaan naar het ondersteunen van de groei van Alpha over de hele wereld.