Hoe Alpha leiden

We zijn er om te helpen

myAlpha is het platform om jouw Alpha cursus te plannen. Van trainings- en promotiemateriaal tot video’s voor elke sessie: op myAlpha vind je alles wat je nodig hebt.

1. Plan je Alpha

Registreer je Alpha zodat je jouw teamtraining, Alpha sessies en voorbereidingen tijdig kan inplannen. Zo kan je jouw team uitnodigen voor myAlpha en krijg je toegang tot al het promotiemateriaal. Zorg ervoor dat je jouw Alpha publiceert, zodat mensen het kunnen vinden.

2. Train je team

Het Leercentrum bevat video’s die jou en je team zullen toerusten om Alpha op effectieve wijze te leiden. De video’s zijn gegroepeerd in modules en behandelen de beste tips om Alpha te geven in elke context, van jeugd tot katholiek. Zo wordt jouw Alpha cursus een succes!

3. Promoot je Alpha

Onder ‘Promotie’ vind je alle promotievideo’s, suggesties en hulpmiddelen om je Alpha cursus te promoten in je kerk, in je gemeenschap en op sociale media. Vergeet zeker niet om anderen aan te moedigen ook hun vrienden uit te nodigen.

4. Bereid je voor op Sessie 1

Ter voorbereiding van je Alpha cursus kan je onder ‘Volgende’ of ‘Materialen’ de video’s en bijhorende scripts downloaden, alsook de praktische suggesties voor gesprek. Proficiat! Je bent nu klaar om een Alpha te leiden.

Wij hebben middelen ontwikkeld om je bij elke stap te helpen.

Ontdek meer

Vind een Alpha bij jou in de buurt

Vind een Alpha

Ontdek de geschiedenis van Alpha

Over Alpha

Bekijk Alpha getuigenissen

Alpha getuigenissen